Programma

 
Wat is de bedoeling?

Ren, huppel, dans of wandel  5 kilometer door de binnenstad van Heerlen!

Op vrijdag 20 december 2019 vindt al weer de zesde editie van de SantaRun Heerlen plaats, het leukste winterevenement van Zuid-Limburg.

 

Meer dan honderd als kerstman of kerstvrouw verklede deelnemers rennen het 5 kilometer lange (of korte) parcours af en zamelen hierbij geld in voor het goede doel Foras Foundation.

Hoe werkt het?

De Kerstmannenloop is een Fun Run van 5 kilometer, dus hardlopen is niet per sé noodzakelijk.

Rollen, huppelen en dansen is ook goed.

Dit jaar doen er niet alleen weer meer deelnemers mee, het evenement heeft een aansluitende Apres Ski afterparty in het Wintercafe op het pancratiusplein of ga naar de live muziek in de Tipi Tenten op de Bongerd. Sfeer en keuze genoeg voor alle deelnemers dus!

 

Het is de bedoeling dat alle lopers in het kerstthema verkleed gaan, dus als Santa, kerst-elfje, rendier, verzin een passende outfit en doe mee!

“Ja, maar hoe kom ik aan een kerstmannenpak?

Nou, dat is makkelijk: bij het inschrijven heb je de mogelijkheid om vanaf € 12,50 een pak te kopen: past altijd! Je kan kiezen uit verschillende pakken, voor volwassenen, kinderen of een combinatiepakket voor gezinnen!

Wees op tijd op de Bongerd op vrijdag 20 december, want om 19:00 uur start de vrolijke warming up. Daar wil je bij zijn!

Scholen & Clubs

Loop mee als team!

Meedoen met de Santa Run is leuk.

Maar het is natuurlijk nóg veel leuker deze kerstmannenloop te doen met je klas, collega’s, sportteam of vrienden!

Het is immers een lekkere opwarmer voor de kerstdagen met volop gezelligheid én je levert met elkaar een mooie bijdrage aan het goede doel.

Door samen te lopen kunnen de scholen en clubs een aardig bedrag ophalen voor een goed doel.

Follow me

© 2019 by Foras!
Proudly created with
Wix.com
 

06-3630 1355

  • Facebook Social Icon

Privacy